Hvide Sande Surfskole

din personlige surfskole

BeyondSurfing Surfschool Award

Bølgesurfkurser

På et Bølgesurfkursus lærer du alt det grundlæggende om surfing såsom pop up, padleteknikker, balanceteknikker osv. 

Du vil ligeledes lære, hvordan du læser en bølge og positionerer dig rigtigt for at fange den.

Bølgesurfkurser hos Blue Spirit har en grænse på 10 personer pr kursus, så undervisningen er af så høj kvalitet som mulig.

Sted: Sydmolen Hvide Sande 

Tid: 3 timer / 6 timer

Pris: 445,00 dkk / 795,00 dkk

Lær Surfing hos Blue Spirit Surfskole i Hvide Sande

Privattimer

Privattimer er for dig, der ønsker at lære tingene hurtigt. Du vil have fuldt fokus fra instruktøren hele tiden og vil fra bølge til bølge lære, hvad der skal gøres anderledes. 

Der vil ligeledes være mulighed for dig der har lyst til at prøve et shortboard, og ønsker hjælp til at komme igang med det.

 

Sted: Sydmole Hvide Sande

Tid: 2 timer

Pris: 1000,00 dkk / extra Pers. 500,00 dkk

Surfen
Karsten SchäferKarsten Schäfer
14:47 28 Aug 22
Min søn og jeg tog et to-dages surfkursus med Laurenz og fik vores første oplevelser på boardet. Super nem booking. Fantastisk guide og selvom bølgerne ikke var de største fangede vi et par stykker. Var absolut det værd. Blue Spirit er en absolut anbefaling 👍.
SimonSimon
13:12 28 Aug 22
Jeg (15) tog det to-dages begynderkursus med min far. Vi havde to ekstremt gode dage (3 timer hver) med Laurenz og de andre surfbegyndere.Efter en teorienhed, hvor vi lærte alt vigtigt for surfing, gik vi i vandet, og vi kunne surfe på vores første bølger.Takket være individuelle tips og lidt hjælp til at fange bølger, var vi snart på tavlen, hvilken fantastisk følelse.Så kurset var meget produktivt og samtidig havde vi det rigtig sjovt.Tak for sådan en dejlig første surfoplevelse!Måske ses vi igen engang på videregående kursus 🙂
Norbert HeinrichNorbert Heinrich
07:53 27 Aug 22
Vi lavede en familiesurfingklasse for os og vores drenge og lejede udstyr i dagevis bagefter. Lauri træneren var super venlig og afslappet, de motiverede drengene, fik os alle til at gøre reelle fremskridt i vores færdigheder og imødekom vores let handicappede søns behov. Vi var alle meget glade, dette gjorde en stor del af vores ferie og var bestemt pengene værd!!
Sandra KrinkeSandra Krinke
16:34 23 Aug 22
Jeg tog private surflektioner med Laurenz, hvilket var en fantastisk oplevelse. Laurenz er en super venlig instruktør, meget omsorgsfuld og lydhør over for individuelle behov. Jeg har haft et par surflektioner med andre surfskoler i forskellige lande før, men lektionerne med Laurenz var langt de bedste. Man kan mærke, at han er meget passioneret omkring det, han laver. Så hvis du leder efter en fantastisk surfoplevelse, så gå med Blue Spirit!
Henrik BoelHenrik Boel
14:52 03 Aug 22
Rigtig god surflære, god service, super oplevelse.
Norbert HeinrichNorbert Heinrich
07:53 27 Aug 22
We did a family surfing class for us and our boys and rented gear for days afterwards. Lauri the coach was super friendly and relaxed, they motivated the boys, got us all to make real progress in our skills, and accommodated the needs of our slightly handicapped son. We all were very happy, this made a great part of our holiday and was definitely worth the money!!
Sandra KrinkeSandra Krinke
16:34 23 Aug 22
I took private surf lessons with Laurenz which was a great experience. Laurenz is a super friendly instructor, very caring and responsive to individual needs. I’ve had a couple of surf lessons with other surf schools in different countries before, however the lessons with Laurenz were by far the best. You can tell that he is very passionate about what he does. So if you are looking for a great surf experience, go with Blue Spirit!
Jesse BuddinghJesse Buddingh
14:30 08 Aug 22
We had two great surf lessons in which we've gotten a lot of valuable tips, thanks to our great instructor Laurens! We will definitely come back! 🤙
Michael PetersenMichael Petersen
13:38 04 Aug 22
super nice spot, super nice equipment, super nice coach which really goes into your individual needs. we had a lot of fun on the water but also reached fast progress together. strong recommendation!!!
Hanno HeimannHanno Heimann
17:01 20 Jun 22
The Surf lesson i took was very nice! My Surfguide gave me a lot of great tipps and it was very funny too.
js_loader

FAQ

Oftest stillede spørgsmål og svar

Vi vil låne dig et surfbræt, våddragt og instruktionerne. Du skal medbringe håndklæde, solcreme og god energi.

Vi har en surftrailer stående ved P-pladsen, Tungevej 6 i Hvide Sande. Det er her, vores surfkursus starter. Selve surfingen vil foregå ved sydmolen.

Du kan klikke ovenfor på “Book her”, og du vil blive omdirigeret til vores bookingsystem. Når du har udfyldt alle oplysningerne, kan du betale via bookingsystemet og så snart betaling har igennemgået vil du modtage en bekræftelsesmail. Husk du skal mindst. betale 50% for at sikre din spot i vores Kurser.

Hvis du vil gerne købe noget på stedet eller booke direkte den næste kursus eller privat time, så kan du betale via kort, mobile pay eller kontant. (Det skal være passende)

Hvide Sande har et genialt forhold til Surfing. Sydmolenen beskytter fra de stor bølger og giver nyebegynder god muligheder til at lære bølgesurfing på en god måde. Det er lavt vandet og man kan stå langt ud. Der er Livredder på stranden, så sikkerheden er top. 

Vores Motto er Surfing for Everyone – det betyder at vi sætter ikke en grænse på hvem kan lære det. Vi har i forhold til Sikkerheden en regle at man skal være 9 år gammel for at have muligheden for at deltage i vores Surfing Kurser. Ellers er der altid muligheden for at give børnerne en privat time med vores Instruktør, så de kan få en individuelt oplevelse.

Über uns - Laurenz Rohwedder

Meet your Instructor

I cant think of a better place to be then out in the waves. There is so much shared high energy when people are catching waves. And at the end of the day it doesnt matter how you catch them, as long as you do catch them 🙂 Looking forward to beeing on the water with you!
Über uns - Laurenz Rohwedder
Laurenz Rohwedder
Surfteacher
Surfen Surfskole

Hvordan foregå Surfing Kurser hos os?

Vores Surfing Kurser er bygget efter Dansk Surf og Rafting Forbunds Vejledning. Vores uddannede instruktører fokuserer på at lære surfing på en nem og sjov måde. 

Det betyder, at vi gennemgår alle de vigtige sikkerhedsfaktorer, og vi forklarer alle de teknikker, der er vigtige for at lære Surfing. Efter det teoretiske laver vi opvarmning og nogle øvelser på land, så vi er klar til at være på vandet. Vi har varme våddragter og der er mulighed for at købe Vandsko, så du er varm på vandet. 

Den primære måde for vores kurser er at prøve at fange nogle bølger, og når det lykkes, ser vi nærmere på, hvordan man laver en pop-up. Der vil altid være en instruktør omkring dig og hjælpe med at skubbe dig ind i din næste bølge. Det vil altid være en Kursus Afslutning, hvor vi kan tale sammen og fortælle dig, hvad de næste skridt kan være for dig. 

Der er også mulighed for at organisere en Surf Camp og lave private kurser for større grupper. Vi er fleksible og ser frem til at høre fra dig.

Surfien in hvide sande
Blue Spirit by Gjerluff 0111

Hvorfor Bølgesurfing?

Bølgesurfing er ligesom mange af de andre vandsportsgrene som SUP, Windsurfing eller Kitesurfing en fantastisk måde at integrere sig i naturen og dyrke en super sjov sport på samme tid. Følelsen du får, når Bølgen tager dig, og du begynder at ride ned ad bølgen, er en følelse, du sent vil glemme. 

Der er mange forskellige surfdiscipliner, lige fra Longboarding, Shortboarding til Boogieboarding og SUP Surfing. Og for hver surfer har surfing en anden betydning. Men hvad vi kan sige er, at vi bliver glade, hver gang der er en ny person, der vil dele Surf-stoken i rækken. 

Vi ses derude! 

Team Blue Spirit