Teambuilding / Firmafest

Teambuilding?

Under vores teambuilding vil I blive knyttet sammen på en ny måde. Nemlig på Blue Spirit-måden!

Vi lægger stor vægt på positiv energi og udfordringer, og det vil du helt sikkert få hos os. Du vil blive udfordret i forskellige vandsportsgrene, alt efter hvor meget tid du har, og hvad dine ønsker er. Hvis du ønsker at blive udfordret mere individuelt, er windsurfing helt sikkert den rigtige måde at gå til det på. Hvis du ønsker en mere gruppeorienteret session, anbefaler vi altid vores Stand up Paddling-session. Her vil du blive udfordret både individuelt og i gruppen, og vi kan garantere: Der vil blive grinet meget!

Teambuilding
Firmafest

Firmafest?

Vil I virkelig fejre jer selv og jeres kolleger og få en ny, spændende oplevelse i processen?

Til vores firmafest får du alt dette. Vi starter med den sportslige aktivitet og går direkte til vandet, hvor du helt sikkert får noget for pengene og får en masse sjov. For det er bestemt ikke så nemt, som det ser ud!
Bagefter kan du hoppe i spabadet og nyde udsigten over stranden og bugten. Og til sidst kan du slappe af og fejre det med en kold øl eller cola! 

Vi glæder os til at se dig!

Samme pris

forskellige Oplevelser
kr 595 starter fra
  • Masser af sjov
  • En Eventyr for alle
  • professionelt tilpasset
Populær

FAQ

Most frequent questions and answers

Vores vandsportsskole ligger centralt i Ebeltoft, så der er ikke langt til den næste restaurant, hvor I kan sidde sammen før eller efter vores arrangement. Det gør dit arrangement til en komplet pakke. 

Vi er især attraktive for virksomheder fra Djurslandsområdet, men også mange virksomheder fra Aarhus kommer til os for at lave deres arrangement. Nærheden til byen og samtidig det helt anderledes miljø, de hvide strande og det klare vand gør det til en fantastisk måde at slippe væk fra byen og nyde naturen.

Teambuilding bliver mere og mere populært og vigtigt, fordi et godt team konkurrerer og arbejder bedre sammen – selvfølgelig bør din virksomhed ikke gå glip af denne udvikling, og det bedste af alt er selvfølgelig, hvis I kan lave noget rigtig fedt. Vi håber at have et moderne og spændende program, hvor du og dine kolleger bliver virkelig udfordret og får et godt bånd til jeres daglige arbejde.

Contact

For eventuelle forespørgsler venligst e-mail