Skal din Skole på Eventyr?

Windsurfskole

Hvilken Muligheder er der?

Engangs Aftaler
  1. Windsurfing kursus 
  2. SUP kursus

 

Kom og prøv at træne med din skole og se, om sporten tiltaler dig.

Videregående Aftaler
  1. en tilbagevendende aftale, hvor jeres skole afholder x antal kurser om året
  2. vi aftaler en fast vandsportslinje for jeres skole

Hvorfor jer?

Blue Spirit er fantastisk til skolerejser og oplevelser, da vores lærere selv er unge og kommer godt ud af det med eleverne. Aktiviteterne, både udendørs i den friske luft og i vandet, aktiverer og udfordrer eleverne. Denne stimulering giver som regel en masse glæde og gode historier blandt eleverne – og nogle gange også mellem lærerne. Vi har stor erfaring med at håndtere skoleklasser og er i stand til at styre det normalt hektiske tempo. Vores program er varieret og indeholder både teori og en masse praksis. Afhængigt af hvad du vælger, kan der tilføjes andre valgfrie aktiviteter. Det kan du også finde ud af ved at tale med os. Vi glæder os til at møde dig!

SUP Skole på besøg i Ebeltoft
Skole Undervisning

Vi er altid tæt på de studerende og kan derfor garantere en god oplevelse!

Har i også Bølgesurfing?

Der er også mulighed for at tage ud at surfe med os på vestkysten. Vi ligger i Hvide Sande og har rigtig gode begynderforhold lige foran os. Så hvis du har lyst til at tage på eventyr med din skole, så kom og surf med os.

Det eneste, du skal gøre, er at sende os en e-mail på [email protected] eller ringe direkte til os på 42747698. Derefter kan vi afklare eventuelle resterende spørgsmål og finde ud af detaljerne. Vi glæder os til det!

Surfing med en Skole

Du kan vælge mellem windsurfing, SUP og bølgesurfing. Vi har lokationer i Ebeltoft, Herning og Hvide Sande.

Vi arrangerer dit kursus efter dine ønsker. Her har du svaret på den perfekte sommertur for klassen. I kan få en fantastisk oplevelse sammen, inden sommerferien starter. Blue Spirit arrangere sommerture for folkeskoler, efterskoler og højskoler. Vi kan tilpasse kurset efter jeres ønsker mht. aktiviteter og eventuel forplejning.

Sikkerheden er den vigtigste faktor, derfor vil I også blive lært op i, hvordan man begår sig i vandet på sikker vis. Vi er selvfølgelig altid åbne overfor forslag. Hvis I skulle have nogle andre ønsker, så finder vi hurtigt ud af det. Send os en forespørgsel, hvor i skriver, hvor mange deltagere I er, samt hvilken alder I har. Så vender vi hurtigst muligt tilbage med et godt tilbud på den bedste sommertur i Danmark. Tag klassekammeraterne i hånden og få en oplevelse for livet med Blue Spirit.

Contacts

For eventuelle forespørgsler venligst e-mail