Windsurfing Kursus
med Blue Spirit
i Ebeltoft

Du kan vælge mellem disse Windsurfing oplevelser:

Windsurfskole

Windsurfing Kursus Begynder

Går du med tankerne om at prøve windsurf, eller mangler du en sjov sommer aktivitet? så er dette kursus noget for dig. 
Her vil du lære alle de basale teknikker og sikkerheds faktorer bag sporten. 

Kurset foregår over 3 dage med 3 fordelt på 9 timer, du har enten muligheden for at vælge alle 3 dage fra start, eller starte med en intro dag for at se om det er noget for dig.
Så tag familien eller vennerne i hånden og kom på det bedste kursus.

Sted: Ebeltoft

Tid: 1 x 3 / 3 x 3  Timer.

Pris: 595,00 / 1395,00 dkk

Windsurfskole i Ebeltoft

Windsurfing Kursus Videregående

Dette kursus er for dig der har styr på de basale windsurf teknikker, eller blot skal have frisket dem op igen.
Vi anbefaler at du har været på et Begynder kursus før dette.

Her vil der være fokus på de mere tekniske ting ved windsurf såsom: 
Jibes, Strandstart, hurtig stagvending og freestyle tricks.

Udover de tekniske ting, vil du lære om trim af sejl og board – så du kan få så meget ud af tiden på vandet som muligt.

Sted: Ebeltoft 

Tid: 2 x 3 timer 

Pris: 1195,00 dkk

Windsurfskole Privatundervisning

Windsurfing Kursus Privat Time

Ønsker du 1-1 undervisning fra vores dygtige instruktører? 
Så er dette kursus noget for dig! 

Om du er begynder eller øvet betyder intet, vores instruktører står klar til at lære dig lige det du ønsker – Om det er at lære at lave en stagvending eller lære at lave planende Jibes så klare vi den.

Begynder udstyr haves, ved advanced udstyr bedes du medbringe eget udstyr.

Sted: Ebeltoft 

Tid: 1 time

Pris: 795,00 dkk – udstyret er inkluderet i prisen

Dab boonstraDab boonstra
10:59 23 Jul 22
Det var en god oplevelse!
LineLine
12:40 08 Jun 22
Sådan en fed oplevelse! Vejret var skønt og udstyret i top!Vores windsurfing instruktør Jacob er bare dygtig, og tager det hele i et tempo så alle kan være med samtidig med at man kan udvikle sig lige så tosset man vil.Blue Spirit - I har sq fat i noget 🏄‍♀️🫧
Jacob GoltermannJacob Goltermann
21:44 18 Jul 21
Fantastisk hjælpsom og professionel instruktion. Et par friske gutter der fortjener masser af succes med deres forretning. Gode værdier.
Mads Høybye LarsenMads Høybye Larsen
17:26 18 Jul 21
En super oplevelse og sublim kundeservice(jeg har selv arbejdet med kundeservice på forskellige måder i over 20 år). Vi gik, som lovet, derfra med smil over hele femøren. 😊Jeg kan kun anbefale Blue Spirit Surfschool for deres supergode arbejde og tilgang til tingene.
Malte JohnsenMalte Johnsen
07:14 02 Jun 21
Jeg havde en super god oplevelse med drengene. De viste overskud og var gode til at instruere og hjælpe der hvor jeg som nybegynder ikke helt kunne hjælpe mig selv.
John JonesJohn Jones
12:29 31 Aug 22
We made an impromptu stop at the school yesterday and was able to book a 1 on 1 instruction session for my daughter for today. Robert is very friendly and knowledgeable and has a calm, reassuring style that immediately puts you at ease. It made for an opportunity / lesson my daughter thoroughly enjoyed and will not soon forget. Thanks so much Robert, see you next year.
Fabio WaldtmannFabio Waldtmann
08:27 30 Aug 22
Had a great time during my classes, Lauri is an incredible instructor who taught me the basic surfing skills while having a lot of fun!! See you next year!
Carlo Alberto BinCarlo Alberto Bin
07:53 23 Aug 22
Had the occasion to surf with Laurenz in two teaching sessions. He is a very good instructor, inclusive and focused on his students' improvements. Every notion is explained in detail and when questioned he gives thorough answers.Very friendly and easy-going crew. I certainly pass a wonderful time with these guys and I recommend anybody to join for a session.
Rens van StiphoutRens van Stiphout
08:38 22 Aug 22
I was on a vacation and we decided to go surfing and we landed on this surfing school, it turned out to be really fun. Good instructions and a fun 3-day experience. If i'm back in denmark i'd come visit again!
123emmakarlsson123emmakarlsson
13:12 08 Jun 22
Blue Spirit is a perfect surf school with skilled instructors, new equipment, and a great location. My boyfriend and I had a lovely day. We will be back soon!
js_loader

FAQ

Most frequent questions and answers

Du finder Blue Spirit Windsurfskole i Ebeltoft ved Ndr. Strandvejen 42.

Ved vores windsurf skole er der perfekte begynder forhold, i de smukkeste omgivelser. Det er genialt til både nye begynder men også til Windsurfer som har mæsser erfaring og kan godt lige at sejl stærkt. Ebeltoft er også genialt til andre Vansportsarter lige som Kitesurf, wing og foil. 

Aldersgrænsen for at lære at windsurfe hos Blue Spirit er mellem 8-10 år afhængigt af størrelse og vægt, og deltagerne bør veje over 25 kg. Det er ikke nødvendigt at have tidligere erfaring med windsurfing, da Blue Spirit tilbyder undervisning fra begyndelsen og forklarer alt, hvad du behøver at vide. For at lære at windsurfe anbefales det at tage hele kurset på 3 dage, da dette normalt kræves for at blive i stand til at windsurfe selvstændigt.

Ja, der er sikkerhedsregler, du skal kende, før du går ud på vandet hos Blue Spirit. Men du behøver ikke bekymre dig, da vi tilbyder en officiel teoriundervisning, der informerer dig om alt det, du behøver at vide, før du går ud på vandet. Vi prioriterer sikkerhed højt, og det er vigtigt, at vores elever forstår sikkerhedsreglerne for at sikre en tryg og sjov oplevelse.

Teoriundervisningen er inkluderet i den normale windsurf-kurspakke hos Blue Spirit. Vi mener, at forståelse af sikkerhedsreglerne og teorien bag windsurfing er lige så vigtigt som den praktiske erfaring, og derfor inkluderer vi en officiel teorie-enhed, der informerer dig om alt, hvad du behøver at vide, før du går ud på vandet.

For at deltage i windsurf-kurset hos Blue Spirit, skal du medbringe et håndklæde, badebukser eller bikini, neoprensko (hvis du har dem), eller ellers kan du købe dem i vores butik til en god pris, og så selvfølgelig masser af god energi og humør. Hvis du har et par gamle og behagelige sko, kan de også bruges som alternativ til neoprensko.

Kunden skal kontakte os mindst en uge før begivenheden eller kurset, hvis de ikke kan deltage. Vi vil forsøge at ombooke bookingen til en anden dag. Hvis bookingen er planlagt til at finde sted inden for de næste 72 timer, kan den ikke ombookes. Hvis kunden kontakter os efter, at bookingen er afholdt, kan vi ikke ombooke begivenheden eller kurset eller refundere pengene. 

Vi forsøger altid at finde løsninger, hvis noget ikke fungerer – enten ved at finde et andet tidspunkt, ved at konvertere beløbet til en kupon eller ved at få lov til at tage noget fra vores butik for beløbet.

 

Selvfølgelig! Vi tilbyder muligheden for at leje windsurfequipment i et time, en uge eller med vores populære 5- eller 10-timers kort. Disse muligheder giver dig mulighed for at bruge mere tid på vandet og er langt mere økonomiske end at leje for kun en time.

Vi har også udstyr til rådighed for både begyndere, øvede og professionelle windsurfere, så der er noget for enhver kunnen.

Hvis du har været på et kursus hos os, kan du efterfølgende få 5- og 10-timerskortet til en særpris.

Vi har fantastiske forhold til begyndere på grund af det superflade vand, den ofte meget konstante vind og de gode forhold. Hvis vejret ikke er til det, eller hvis det ikke overholder sikkerhedsreglerne, vil vi flytte kurset til et andet tidspunkt.

Windsurfen
Surfschule
Windsurfen