Velkommen til Blue Spirit Surfshop / Cafe og Butik!

Blue Spirit Surfshop i Ebeltoft

Vil du shoppe det nyeste sommertøj, købe surfudstyr til den kommende ferie eller den næste tur på vandet, eller vil du bare nyde en lækker kop kaffe på vores terrasse, så er du kommet til det rette sted! Kom og besøg os, vi ligger lige ved siden af bymidten i Ebeltoft med en fantastisk udsigt over Ebeltoft Vig.

Dab boonstraDab boonstra
10:59 23 Jul 22
Det var en god oplevelse!
LineLine
12:40 08 Jun 22
Sådan en fed oplevelse! Vejret var skønt og udstyret i top!Vores windsurfing instruktør Jacob er bare dygtig, og tager det hele i et tempo så alle kan være med samtidig med at man kan udvikle sig lige så tosset man vil.Blue Spirit - I har sq fat i noget 🏄‍♀️🫧
Jacob GoltermannJacob Goltermann
21:44 18 Jul 21
Fantastisk hjælpsom og professionel instruktion. Et par friske gutter der fortjener masser af succes med deres forretning. Gode værdier.
Mads Høybye LarsenMads Høybye Larsen
17:26 18 Jul 21
En super oplevelse og sublim kundeservice(jeg har selv arbejdet med kundeservice på forskellige måder i over 20 år). Vi gik, som lovet, derfra med smil over hele femøren. 😊Jeg kan kun anbefale Blue Spirit Surfschool for deres supergode arbejde og tilgang til tingene.
Malte JohnsenMalte Johnsen
07:14 02 Jun 21
Jeg havde en super god oplevelse med drengene. De viste overskud og var gode til at instruere og hjælpe der hvor jeg som nybegynder ikke helt kunne hjælpe mig selv.
John JonesJohn Jones
12:29 31 Aug 22
We made an impromptu stop at the school yesterday and was able to book a 1 on 1 instruction session for my daughter for today. Robert is very friendly and knowledgeable and has a calm, reassuring style that immediately puts you at ease. It made for an opportunity / lesson my daughter thoroughly enjoyed and will not soon forget. Thanks so much Robert, see you next year.
Fabio WaldtmannFabio Waldtmann
08:27 30 Aug 22
Had a great time during my classes, Lauri is an incredible instructor who taught me the basic surfing skills while having a lot of fun!! See you next year!
Carlo Alberto BinCarlo Alberto Bin
07:53 23 Aug 22
Had the occasion to surf with Laurenz in two teaching sessions. He is a very good instructor, inclusive and focused on his students' improvements. Every notion is explained in detail and when questioned he gives thorough answers.Very friendly and easy-going crew. I certainly pass a wonderful time with these guys and I recommend anybody to join for a session.
Rens van StiphoutRens van Stiphout
08:38 22 Aug 22
I was on a vacation and we decided to go surfing and we landed on this surfing school, it turned out to be really fun. Good instructions and a fun 3-day experience. If i'm back in denmark i'd come visit again!
123emmakarlsson123emmakarlsson
13:12 08 Jun 22
Blue Spirit is a perfect surf school with skilled instructors, new equipment, and a great location. My boyfriend and I had a lovely day. We will be back soon!
js_loader

Blue Spirit Surfshop i Ebeltoft

Hej allesammen! Vi vil gerne tage jer med på en rejse ind i vores elskede virksomhed – Blue Spirit. Vi er en flok passionerede surfentusiaster, der har skabt noget helt specielt her i Ebeltoft.

Blue Spirit er ikke bare en surfshop, det er vores hjertebarn. Vi ønsker at skabe et sted, hvor surfkulturen kan blomstre og hvor folk kan føle sig hjemme. Og hvorfor Ebeltoft? Jo, fordi denne by og dens omgivelser har en helt unik energi og naturlig skønhed, som vi ønsker at omfavne og dele med jer alle.

Vi er stolte af vores beliggenhed med den utrolige udsigt over havet og kysten. Derfor har vi skabt en fantastisk terrasse, hvor I kan sidde og lade jer betage af naturens magi, mens I nyder en kop af vores lækre kaffe. Vi har valgt nøje udvalgte kaffebønner for at sikre, at I får den bedste smagsoplevelse, mens I lader jer opsluge af den fantastiske udsigt.

Men Blue Spirit handler ikke kun om udsigten og kaffen. Vi er også passionerede omkring stil og mode. Derfor har vi skabt vores egen kollektion af trendy tøj, der passer perfekt til surfkulturen. Vores designs er inspireret af havet og naturen omkring os, og vi har sørget for, at vores tøj er af høj kvalitet og stilfuldt. Vi ønsker, at I skal kunne udtrykke jeres kærlighed til surf og samtidig se fantastiske ud.

Vores engagement i bæredygtighed er også en hjørnesten i Blue Spirit. Vi tror på, at vi har et ansvar for at beskytte og bevare vores smukke natur. Derfor vælger vi omhyggeligt vores produkter og samarbejder kun med producenter, der deler vores værdier. Vi ønsker, at I kan købe med god samvittighed og vide, at I støtter en virksomhed, der arbejder for at bevare vores miljø.

Så kom og besøg os hos Blue Spirit i Ebeltoft. Vi vil gerne invitere jer ind i vores verden, hvor surf, udsigt, kaffe og stil går hånd i hånd.

Find de næste arrangementer i Ebeltoft-området, og deltag i spændende aktiviteter!

Seneste afsluttede Begivenheder

SUP & DRINKS

Blue Spirit Surf School Ndr Stranvej 42, Ebeltoft

SUP & DRINKS Nyd sommeren i Ebeltoft med en tur på SUP i skøn natur efterfulgt af en drink og snacks på Ebeltoft Strandbar. Vi mødes kl. 16:30 ved Blue […]

kr299.00

Yoga ved vandkanten på Helgenæs

Asgilhøjevej 10 Knebel

Yoga ved vandkanten på Helgenæs Kom til yoga i det fri og nyd kombinationen af bevægelse og skøn natur ved det gamle cementstøberi på Helgenæs. Yogatimen bliver dynamisk med et […]

kr90.00

Yoga ved vandkanten i Ebeltoft

Blue Spirit Surf School Ndr Stranvej 42, Ebeltoft

Yoga ved vandkanten i Ebeltoft Kom til yoga i det fri og nyd kombinationen af bevægelse og skøn natur med udsigt over Ebeltoft Vig. Yogatimen bliver dynamisk med et mix […]

kr90.00
Windsurfen in Ebeltoft

Hvis du har lyst, til at prøve Windsurf i Ebeltoft, så kan du klik her.

Surf

Hvis du har lyst, til  at prøve Stand up Paddling i Ebeltoft, så kan du klik her.