Om Os

Danmarks første handicapvenlige Surfskole

Om Os - Team Blue Spirit

Vores Vision i Blue Spirit

Blue Spirit ønsker at være en virksomhed, som folk kan stole på, og som anerkender det positive i os mennesker. Vi ønsker at stå for selvtillid, for at krydse grænser, som man ikke troede, man kunne krydse, og for en ny måde at tænke på. Vi ønsker at tilbyde fremskridt inden for vandsportssektoren: Det vil sige at give den bedste undervisning, hvor fokus er på eleverne, og hvor undervisningen er tilpasset deres behov. Vi arbejder meget med positiv påvirkning, og det har givet store resultater indtil videre.

Kontakt os

0045 42727698

available from 10:00 – 18:00

Address Ndr. Strandvej 42, 8400 Ebeltoft

Om Os: Meet the Team

Jacob Lassen

Adm. Direktør og Instruktør

Laurenz Rohwedder

SUrf Instruktør i Hvide Sande

Mathias Solvdahl

SUP og PARA Surf Instruktør

Robert Rohwedder

Direktør og Instruktør

Pernille Sparre

Fysiotherapeut; Instruktør Para Surfing

Peder Surfstjern

Man for everything

FAQ

Most frequent questions and answers

Helt sikkert! Uanset hvilken slags vandsport du ønsker at dyrke, kan du finde det her. Den danske vestkyst er fuld af bølger. Cold Hawaii området strækker sig fra Hvide Sande hele vejen nordpå til Klitmøller. Her finder du mange forskellige typer af bølger. Den barske vestkyst byder på lavvandede områder for begyndere, men også stejle og hurtigere bølger for avancerede surfere. De mest kendte steder er Klitmøller, Hvide Sande og Hansthølm. Der er dog mange andre gode steder langs kysten. For at komme til vores surfcenter i Hvide Sande, kan du klikke her.

Der er flere muligheder, der er meget begyndervenlige. Det drejer sig bl.a. om Hvide Sande, Nørre Vorupør og Klitmøller. Hvide Sande er især overbevisende med sin sandstrand og lange standplads, som gør det nemt og sikkert at lære. På de rigtige dage kan det også blive større her og giver gode muligheder for de mere erfarne surfere, men er stadig sikkert for begyndere.

Der findes flere windsurfingskoler i Danmark. Hvis du befinder dig på vestkysten, er Westwind windsurfingskolen den bedste mulighed. Hvis du befinder dig på østkysten, er den eneste mulighed Blue Spirit windsurfingskolen. Den ligger i Ebeltoft-bugten, som ligger ca. en halv time nord for Aarhus. Det lave vand og skolens beliggenhed i bugten gør det til et godt sted at lære windsurfing, men også når der er meget vind, får vandsportsentusiasterne noget for pengene.

Ja, hvis du er i Hvide Sande og vil surfe, kan du bare ringe til os eller komme forbi vores surf trailer på sydmolen. Det er her, vi holder vores surfundervisning og er også der for at give dig mulighed for at komme på vandet.

I Ebeltoft kan du blot komme til Kystvejen 78. Her har vi windsurf- og SUP-udlejning samt en café, hvor du kan få en kop kaffe, kage eller en kold cola efter din session. Vi ligger lige ved vandet, og uanset hvilken vandsport du ønsker at dyrke, er du velkommen her. Hvis du ønsker at bruge din kano eller kajak, er dette et godt sted at starte. Det er også et godt sted for kitesurfere, da du altid kan få hjælp, hvis noget ikke fungerer, eller hvis du har brug for hjælp.

Det er et godt spørgsmål! Det er forskelligt for alle – men grundlæggende kan man sige, at stand up paddling er en god start på vandsportens verden. Her skal du primært koncentrere dig om balancen, og det bliver først rigtig svært, når bølger og vind kommer i spil. Ved surfing og windsurfing er adgangsbarrieren lidt højere, da der er mange andre faktorer, der spiller ind. Men da hver sport har sin egen særlige karakter, må du selv prøve det af 🙂 Det eneste, vi kan sige, er, at uanset hvilken sport du vælger, vil du have det sjovt.

Følg vores rejse

Vi vil skabe et miljø, hvor rammerne for, hvad der før har været muligt, brydes ned. Kom med på et kursus hos Blue Spirit og mærk vores energi og passion for vandsport. Vi er sikre på, at vi kan give dig den samme følelse for vandsport, som vi har.
 Følg os på vores sociale medier, og bliv opdateret om hvad der sker i Blue Spirit.