SUP Skole og Udlejning ved Vibæk Strand i Ebeltoft

SUP Kurser og Aktiviteter for hele Familien / Aktiviteter for Børn

På Vibæk strand i Ebeltoft finder du Blue Spirits SUP Skole og udlejningsstation. Du vil ligeledes kunne booke dit næste windsurfing kursus her. Her vil du have muligheden for at leje dig et SUP board, komme på kursus eller nyde en dejlig kop kaffe og en lækker is. Du finder også vores børnekurser her, hvor der er fokus på de 3 elementer – sikkerhed, læring og sjov. 

DSC 0115 1

SUP SAFARI

På SUP Safari vil du se Ebeltoft Bugt fra sin smukkeste side. Vi mødes ved Vibæk Strand, og efter en kort teori starter vi turen. SUP Safari er en oplevelse for hele familien og inkluderer sikkerhed læring, sjov samt en smuk udsigt over Ebeltoft.

SUP Safari bilver afholdt, når der er mere end 3 deltagere. Der er mulighed for at tilkøbe mad og drikkevarer, som kan nydes på turen. 

Sted: Vibæk Strand

Pris: 395,00 dkk

Tid: 2 timer

Børnekursus SUP Ebeltoft

Dette kursus er lavet i børnenes tegn. Her vil du som forældre kunne aflevere dine børn til sjove aktiviteter hos Blue Spirit. Der vil altid være en instruktør i vandet med børnene.

Der vil blandt andet være aktiviteter på vores MEGA SUP’S og normale SUP’S samt mange andre sjove aktiviteter. Der er fokus på hvad vi kalder S-L-S (Sikkerhed, læring & Sjov). Giv børnene en oplevelse de ikke vil glemme. 

Sted: Vibæk Strand

Pris: 250,00 dkk

Tid: 2 timer

GOPR0153

Adventure SUP Ebeltoft

På en adventure SUP tur vil du/I blive udfordret på mange forskellige måder. I vil komme ud på vores MEGA SUP til 8 personer og prøve mange forskellige sjove udfordringer som gruppe.

Så tag familien eller vennerne i hånden og få jer en oplevelse, I sent vil glemme.

Sted: Vibæk Strand

Pris: 2000,00 dkk (op til 8 personer)

Tid: 2 timer

Champagnetur

Skal du på Danmarks mest eksklusive SUP tur? Så er dette noget for dig.

På champagne SUP turen vil I komme ud på en romantisk tur rundt i bugten, for at fange solnedgangen. I vil blive sejlet rundt af en privat “chauffør” på vores MEGA SUP.

Alt, I skal gøre, er at sidde og nyde solnedgangen, og drikke et glas champagne med frisk frugt og chokolade.

Så tag den med, du ønsker at byde på en smuk og eksklusiv oplevelse.

Sted: Vibæk Strand

Tid: 2 timer

Pris: 1995,00 

SUP Skole på Vibæk Strand / SUP Kurser / SUP Udlejning / SUP Boards

Når du er på vores SUP Skole og skal deltage i vores SUP Kurser, så vil vi altid have en hurtig sikkerheds- og teknikopdatering, så vi kan være bedst muligt forberedt til Aktiviteten. Dette inkluderer også vores paddel- og balanceteknikker. Har du dit eget SUP Udstyr, er du selvfølgelig mere end velkommen til at tage det med. Ønsker du at leje noget SUP Udstyr, så kan du finde os på Vibæk Strand, hvor vi har vores SUP Skole. Dette er også stedet, hvor alle vores SUP Kurser starter fra. Forholdene i Ebeltoft er gode at prøve Stand up padling på grund af den lave vanddybde, den lukkede bugt og de smukke omgivelser. Du vil ikke kun finde folk her, der laver SUP, men også Windsurf, Kitesurf, Wing, Foil og meget mere. Dette Watersports Paradise er fantastisk for alle og tilbyder en bred vifte af forskellige muligheder.

Få et Indtryk fra sidste år