SUP Skole og SUP Udlejning ved Vibæk Strand i Ebeltoft

Kunne du tænke dig at prøve stand up paddling på en af Danmarks smukkeste strande?

Vi har noget for enhver smag, SUP Safari består af en introduktionsdel og går derefter direkte over i en tur, hvor du kan sætte dine tillærte færdigheder på prøve – mens Adventure SUP udfordrer jer lidt som gruppe og byder på en masse sjov. Kom besøg vores SUP Skole og finde ud hvad du bedst kan lige. 

SUP Skole på besøg i Ebeltoft

SUP SAFARI Ebeltoft

På SUP Safari vil du se Ebeltoft Bugt fra sin smukkeste side. Vi mødes ved Vibæk Strand, og efter en kort teori starter vi turen. SUP Safari er en oplevelse for hele familien og inkluderer sikkerhed læring, sjov samt en smuk udsigt over Ebeltoft.

SUP Safari bilver afholdt, når der er mere end 3 deltagere. Der er mulighed for at tilkøbe mad og drikkevarer, som kan nydes på turen. 

Sted: Vibæk Strand

Pris: 395,00 dkk

Tid: 2 timer

Teambuilding

Adventure SUP

På en adventure SUP tur vil du/I blive udfordret på mange forskellige måder. I vil komme ud på vores MEGA SUP til 8 personer og prøve mange forskellige sjove udfordringer som gruppe.

Så tag familien eller vennerne i hånden og få jer en oplevelse, I sent vil glemme.

Sted: Vibæk Strand

Pris: 2000,00 dkk (op til 8 personer)

Tid: 2 timer

Børnekurser

Dette kursus er lavet i børnenes tegn. Her vil du som forældre kunne aflevere dine børn til sjove aktiviteter hos Blue Spirit. Der vil altid være en instruktør i vandet med børnene.

Der vil blandt andet være aktiviteter på vores MEGA SUP’S og normale SUP’S samt mange andre sjove aktiviteter. Der er fokus på hvad vi kalder S-L-S (Sikkerhed, læring & Sjov). Giv børnene en oplevelse de ikke vil glemme. 

Sted: Vibæk Strand

Pris: 250,00 dkk

Tid: 2 timer

FAQ

Most frequent questions and answers

SUP står faktisk for Stand up Paddling og har været en meget udbredt og populær sport i nogle år nu. Der er mange forskellige discipliner, hvor du bliver udfordret på forskellige måder. Du skal dog bare starte på fladt vand, helst uden bølger og vind. Ved stand up paddling har du dit bræt, som enten er et hårdt bræt, der for det meste er lavet af polyester og glasfiber, eller du tager et oppusteligt bræt, som også fungerer. Når du er udstyret med en padle og en redningsvest og har fortalt nogen, at du er på vandet, er du klar til at tage af sted.

Der er faktisk ingen egentlige krav til SUP. De fleste mennesker er lidt tøvende med deres vægt og balance i starten,og dette kan være lidt svært i starten, men efter lidt hjælp og udholdenhed vil du føle dig mere komfortabel på brættet.

En person, der har stået på et bræt og padlet før, er som regel stadig en nybegynder i stand up paddling. Når vi har et begynderkursus, kan folk efter kurset ikke bare padle lidt, men vi underviser også:
1. hvornår og hvor du skal gå ud
2. hvad du skal være opmærksom på med hensyn til vejret
3. materialevidenskab
4. forskellige padleteknikker
5. forskellige måder at dreje på

Absolut! Ebeltoft kan overbevise med sit krystalklare og lavvandede vand. Den beskyttede bugt er også en stor hjælp mod vind og bølger og farlige strømme. Hvis du tager med os på en af vores ture, vil vi helt sikkert padle langs kysten og se den smukke havneby Ebeltoft fra vandet. (Forhåbentlig stående på brættet og ikke bogstaveligt talt i vandet).

Vi udlejer alt, hvad du kan forestille dig inden for stand up paddling. Vi har hårde og oppustelige brætter, pagajer til store og små, finner, våddragter til når det bliver koldt, og selvfølgelig redningsveste til alle. Kig forbi Vibæk strand, så kan du se de store flag på stranden og ved, hvor du skal hen. 

Windsurf

Hvis du skal Windsurf, kan du se her.

Om Os - Team Blue Spirit

For at se, hvem kunne være din Instruktør.

SUP Skole på Vibæk Strand / SUP Kurser / SUP Udlejning / SUP Boards

Når du er på vores SUP Skole og skal deltage i vores SUP Kurser, så vil vi altid have en hurtig sikkerheds- og teknikopdatering, så vi kan være bedst muligt forberedt til Aktiviteten. Dette inkluderer også vores paddel- og balanceteknikker. Har du dit eget SUP Udstyr, er du selvfølgelig mere end velkommen til at tage det med. Ønsker du at leje noget SUP Udstyr, så kan du finde os på Vibæk Strand, hvor vi har vores SUP Skole. Dette er også stedet, hvor alle vores SUP Kurser starter fra. 

Forholdene i Ebeltoft er gode at prøve Stand up padling på grund af den lave vanddybde, den lukkede bugt og de smukke omgivelser. Du vil ikke kun finde folk her, der laver SUP, men også Windsurf, Kitesurf, Wing, Foil og meget mere. Dette Watersports Paradise er fantastisk for alle og tilbyder en bred vifte af forskellige muligheder.