Para surfing / parasportaktiviteter for mennesker med et handicap

Para surfing er en tilpasset form for surfing, der gør det muligt for mennesker med et handicap at ride på havets bølger. Det synes vi er virkelig fedt, og derfor har vi udviklet vores eget program, som hedder Blue Spirit Surfcamps.

Udover Surfing har vi også udarbejdet samme koncept inden for andre vandsportstyper SUP, MEGA SUP og Windsurfing. Med det ene formål at give alle de samme muligheder.

Vores erfaring viser, at vores tidligere deltagere er særligt stolte af, hvad de har opnået, og hvor langt de er nået på vores surf camps.
Ideen om at ride på en bølge, mærke vinden i dit sejl eller sejle ned af en å på en SUP virker fjern eller umulig for mange mennesker med handicap.
Men vi kan nu skrive under på at det bestemt ikke er umuligt, vi har testet vores koncept af i mange år nu i Blue Spirit – og vi kan mærke at det gør en forskel, vi kan mærke det ved at deltagerne har fået mere selvtillid efter vores surflejre, og det kommer typisk fra det vi plejer at beskrive det med: ”en succes fører til flere”. 

Para Surfing og Para Vandsport er muligt for alle og uanset hvilket handicap du har, vil vi gerne hjælpe dig med at komme på vandet.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Værdier for vores Para Vandsports Kurser

01

Sikkerhed

Sikkerheden er det vigtigste element, og vores kursusprogram gør, at der er 100% kontrol over sikkerheden. Der vil være færre elever pr. instruktør for at sikre den gode oplevelse, hvor kursisten altid vil kunne føle sig tryg. Der vil aldrig være et tidspunkt, hvor kursisten vil være alene i vandet.

02

Læring

Læring er en vigtigt faktor i livet, og det har vi hos Blue Spirit også fokus på. Derfor vil du lære om mange forskellige ting på kurset, såsom hvordan man begår sig i vandet, hvordan man kan læse bølger, hvordan bølger fungerer samt havets kræfter.

03

Sjov

Sjov er ligeledes en vigtig faktor. Hvis man har det sjovt med noget man gør, så lærer man bedre. Det har vi erfaret gennem vores mange år som instruktører. Faktisk har vi den holdning, at den bedste surfer er den, der har det sjovest.

04

Instruktør og kursist Forhold

Relationen mellem instruktøren og kursisten er noget, vi vægter højt. Derfor er der markant færre på vores Para-surfhold, for at bevare tilliden og relationen mellem kursisten og instruktøren.

Er du interesseret i at deltage på en af vores Para Surfing-aktiviteter / Surfcamps?

Vi tilbyder en bred vifte af vandsportsaktiviteter lige fra stand Stand up paddling hele vejen til bølge– og / eller windsurfing. Du kan booke os til et enkelt kursus, en fuld dag, eller du kan kontakte os angående vores surfcamps, hvor vi kan tilbyde dig muligheden for at prøve forskellige vandsportsgrene med hjælp fra vores surfinstruktører.

Vi kan hjælpe dig med at skræddersy din egen parasurf-akitvitet. Her vil vi tage udgangspunkt i hvilke vandsportaktiviteter, du gerne vil prøve. Vi kan også arrangere alt fra overnatning til apparater der støtter diverse handicap. 

Vi laver en samlet pakke, som efterlever dine ønsker.

Vi glæder os til, at dig på dit næste Surfeventyr.

Billeder fra vores Surfcamps / Aktiviteter med Para Segmentet

Samarbejdspartnere 

Blue Spirit blev skabt for at åbne en verden af vandsport for mennesker med handicap. Vi tilbyder dem innovative, sportslige muligheder, som ikke har eksisteret før. Nøgleordet er surfcamps: et fritidstilbud, hvor organisationer, klubber, virksomheder og private grupper kan surfe forbi eksisterende barrierer. 

Vores fleksible program for handicappede omfatter udflugter, hvor vi lærer deltagerne at windsurfe, surfe eller stand up padling. Vores lektioner omfatter sjov, men også de højeste sikkerhedsstandarder, som vi har udviklet gennem mange års erfaring og viden. Vores metoder og vandsportsudstyr er specielt skræddersyet til vores kunders behov. Vi samarbejder også med forskellige partnere i Danmark, som tilbyder handicapboliger. 

Vi hjælper gerne med de rigtige arrangementer for at skræddersy oplevelsen til dine behov, idéer og ønsker. Antallet af overnatninger, vandsportsenheder og ekstra aktiviteter kan bookes fleksibelt, og kan tilrettelægges i samråd med os.

Venligst kontakt os