Om Blue Spirit

Blue Spirit blev skabt ud fra en vision om, at surfing skal være tilgængeligt for alle. Derfor har vi lavet en surfskole, hvor der er plads til alle.

Blue Spirits grundværdi er, at det skal være muligt for alle at lære at surfe. Blue Spirit tilbyder derfor 100%  handicapvenlige vandsportsaktiviteter til para-segmentet. Udover det har vi også vores almindelige aktiviteter og kurser.

Vi hedder Jacob og Robert. Vi er hovederne bag Blue Spirit og bedste venner. Vi har altid haft en kæmpe kærlighed til vandet og dets kunnen. Derfor har vi undervist i surfing de sidste 10 år af vores liv. Og den passion ønsker vi at videregive til jer!

Blue Spirit by Gjerluff 0032 scaled

Blue Spirit Showroom

Blue Spirit Surfudstilling & Shop er et sted, du kan gå hen og finde information om Blue Spirits aktiviteter i Ebeltoft. De udgør følgende:

Windsurfing i Ebeltoft – Blue Spirit Windsurfskole – Find inspiration på Horisonten og book dit næste kursus på vores website.

SUP Skole og Udlejning -Book dit kursus på vores website eller find os på Vibæk strand.

Der er også mulighed for at købe nogle smarte t-shirts & merchandise i vores selvbetjente Surfudstilling & Shop. Vi ses på vandet!

Mød vores Team

Jacob Lassen

Adm. Direktør og Instruktør

Line Niemann

SUP Instruktør

Oliver Niemann

SUP Udlejning

Robert Rohwedder

Direktør og Instruktør

Pernille Sparre

Fysiotherapeut; Instruktør Para Surfing

Peder Surfstjern

Man for everything

Følg vores rejse

Vi vil skabe et miljø, hvor rammerne for, hvad der før har været muligt, brydes ned. Kom med på et kursus hos Blue Spirit og mærk vores energi og passion for vandsport. Vi er sikre på, at vi kan give dig den samme følelse for vandsport, som vi har.
 Følg os på vores sociale medier, og bliv opdateret om hvad der sker i Blue Spirit.