Hvide Sande Surfskole

din personlige surfskole

Bølgesurfkurser

På et Bølgesurfkursus lærer du alt det grundlæggende om surfing såsom pop up, padleteknikker, balanceteknikker osv. 

Du vil ligeledes lære, hvordan du læser en bølge og positionerer dig rigtigt for at fange den.

Bølgesurfkurser hos Blue Spirit har en grænse på 10 personer pr kursus, så undervisningen er af så høj kvalitet som mulig.

Sted: Sydmolen Hvide Sande 

Tid: 3 timer / 6 timer

Pris: 445,00 dkk / 795,00 dkk

DSC 0290 scaled

Privattimer

Privattimer er for dig, der ønsker at lære tingene hurtigt. Du vil have fuldt fokus fra instruktøren hele tiden og vil fra bølge til bølge lære, hvad der skal gøres anderledes. 

Der vil ligeledes være mulighed for dig der har lyst til at prøve et shortboard, og ønsker hjælp til at komme igang med det.

 

Sted: Sydmole Hvide Sande

Tid: 2 timer

Pris: 1000,00 dkk / extra Pers. 500,00 dkk

Blue Spirit by Gjerluff 0084 scaled

FAQ

Oftest stillede spørgsmål og svar

Vi vil låne dig et surfbræt, våddragt og instruktionerne. Du skal medbringe håndklæde, solcreme og god energi.

Vi har en surftrailer stående ved P-pladsen, Tungevej 6 i Hvide Sande. Det er her, vores surfkursus starter. Selve surfingen vil foregå ved sydmolen.

Du kan klikke ovenfor på “Book her”, og du vil blive omdirigeret til vores bookingsystem. Når du har udfyldt alle oplysningerne, kan du betale via bookingsystemet og så snart betaling har igennemgået vil du modtage en bekræftelsesmail. Husk du skal mindst. betale 50% for at sikre din spot i vores Kurser.

Hvis du vil gerne købe noget på stedet eller booke direkte den næste kursus eller privat time, så kan du betale via kort, mobile pay eller kontant. (Det skal være passende)

Hvide Sande har et genialt forhold til Surfing. Sydmolenen beskytter fra de stor bølger og giver nyebegynder god muligheder til at lære bølgesurfing på en god måde. Det er lavt vandet og man kan stå langt ud. Der er Livredder på stranden, så sikkerheden er top. 

Vores Motto er Surfing for Everyone – det betyder at vi sætter ikke en grænse på hvem kan lære det. Vi har i forhold til Sikkerheden en regle at man skal være 9 år gammel for at have muligheden for at deltage i vores Surfing Kurser. Ellers er der altid muligheden for at give børnerne en privat time med vores Instruktør, så de kan få en individuelt oplevelse.

Hvordan foregå Surfing Kurser hos Blue Spirit Surfskole i Hvide Sande?

Vores Surfing Kurser er bygget efter Dansk Surf og Rafting Forbunds Vejledning. Vores uddannede instruktører fokuserer på at lære surfing på en nem og sjov måde. 

Det betyder, at vi gennemgår alle de vigtige sikkerhedsfaktorer, og vi forklarer alle de teknikker, der er vigtige for at lære Surfing. Efter det teoretiske laver vi opvarmning og nogle øvelser på land, så vi er klar til at være på vandet. Vi har varme våddragter og der er mulighed for at købe Vandsko, så du er varm på vandet. 

Den primære måde for vores kurser er at prøve at fange nogle bølger, og når det lykkes, ser vi nærmere på, hvordan man laver en pop-up. Der vil altid være en instruktør omkring dig og hjælpe med at skubbe dig ind i din næste bølge. Det vil altid være en Kursus Afslutning, hvor vi kan tale sammen og fortælle dig, hvad de næste skridt kan være for dig. 

Der er også mulighed for at organisere en Surf Camp og lave private kurser for større grupper. Vi er fleksible og ser frem til at høre fra dig.

Surfing i hvide sande
Blue Spirit by Gjerluff 0111

Hvorfor Bølgesurfing?

Bølgesurfing er ligesom mange af de andre vandsportsgrene som SUP, Windsurfing eller Kitesurfing en fantastisk måde at integrere sig i naturen og dyrke en super sjov sport på samme tid. Følelsen du får, når Bølgen tager dig, og du begynder at ride ned ad bølgen, er en følelse, du sent vil glemme. 

Der er mange forskellige surfdiscipliner, lige fra Longboarding, Shortboarding til Boogieboarding og SUP Surfing. Og for hver surfer har surfing en anden betydning. Men hvad vi kan sige er, at vi bliver glade, hver gang der er en ny person, der vil dele Surf-stoken i rækken. 

Vi ses derude! 

Team Blue Spirit