Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Yoga ved vandkanten på Helgenæs

juli 27 @ 10:00 am - 11:15 am

kr90.00
Yoga på Helgenæs

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Yoga ved vandkanten på Helgenæs

Kom til yoga i det fri og nyd kombinationen af bevægelse og skøn natur ved det gamle cementstøberi på Helgenæs. Yogatimen bliver dynamisk med et mix af stilarter, hvor der gives forskellige variationer undervejs, så alle kan være med. Du vil blive undervist af Pernille, som er uddannet yogalærer og fysioterapeut.

Medbring gerne en yogamåtte eller anden form for underlag samt tøj efter vejret. I tilfælde af regnvejr flyttes undervisningen inden for i cementstøberiet.
Tilmelding ved køb af billet eller mobilepay: 200713. Skriv dit navn + yoga + dato for deltagelse, senest kl. 16 dagen inden.
OBS: tilmelding er vigtig, da der aflyses ved mindre end 4 deltagere og beløbet returneres. Der gives besked på e-mail eller sms. 
Pris: 90 kr.
Læs mere:
Yoga er træning af både krop og sind, hvor du gennem fysiske øvelser bliver udfordret på styrke, balance og mobilitet. Derudover får mulighed for at tjekke ind med dig selv og fokusere på at være til stede i nuet. Hos Blue Spirit har vi rykket vores yogaundervisning udendørs, hvilket giver mulighed for at mærke naturen mens du er fysisk aktiv.
Vores underviser har seks års erfaring med at undervise i yoga og er derudover uddannet fysioterapeut. Denne kombination giver en bred viden både inden for yoga samt krop og sind generelt.

Detaljer

Dato:
juli 27
Tidspunkt:
10:00 am - 11:15 am
Pris:
kr90.00
Hjemmeside:
https://bluespirit.dk/event/yoga-i-helgenaes/

Arrangør

Blue Spirit
Phone
42727698
Email
surf@bluespirit.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Asgilhøjevej 10
Knebel, 8420 + Google Maps
Phone
42 72 76 98
Se Sted hjemmeside